2004-04-22 00:00:00

Započela registracija za CARNetovu korisničku konferenciju 2004.

Dana 21. travnja započele su prijave za CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2004 putem on–line obrasca dostupnog na adresi http://www.carnet.hr/cuc/registration/index.html . Ovogodišnji CUC, pod nazivom "Nove granice", istražuje mogućnosti i potrebe ostvarene razvojem informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT).

Pod motom "Nove tehnologije za nove potrebe" konferencija će kroz tečajeve, pozvana predavanja, radove i prezentacije, radionice i okrugle stolove, obuhvatiti glavne teme: Autentikacijske i autorizacijske sustave; Web usluge i napredne aplikacije; Multimediju, videokonferencije i streaming; Sigurnost i dostupnost informacija; Obrazovanje na daljinu; Napredno računanje - klasteri i grid. Raspored pojedinih radionica i tutoriala bit će objavljen naknadno.

Podsjećamo da su prijave radova još u tijeku, sve do 1. lipnja 2004. Uskoro će započeti i prijave za Web festival koji se ove godine ponovno održava u sklopu CUC-a. Ovogodišnji CARNetov partner u organizacijskom dijelu konferencije je Kompas travel - Kompas DMC. Sve novosti vezane uz konferenciju i popratna događanja možete pratiti na web stranicama konferencije http://www.carnet.hr/cuc/.

Zoran Birimiša

Uredništvo weba


Javni web CARNeta