2014-03-17 10:44:00

Studentsko natjecanje - Danas sam ja učitelj!

Studentski dan pod nazivom „Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO“ jednodnevno je događanje namijenjeno prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima, no otvoreno je i svim ostalim studentima zainteresiranima za primjenu tehnologije u obrazovanju.

Studentski dan „STO“ organiziraju CARNet i Učiteljski fakultet u Zagrebu 25. travnja 2014. godine, a cilj mu je pružiti studentima - budućim učiteljima, nastavnicima, profesorima, kao i ostalim zainteresiranim sudionicima, uvid u nove pristupe poučavanju uz podršku tehnologije, a koji nastoje zadovoljiti potrebe novih generacija učenika koji su digitalni urođenici. 

Osim zanimljivih predavanja i radionica na temu poučavanja i učenja u 21. stoljeću te primjene IKT-a u nastavi, sudionici će imati priliku vidjeti i konkretne primjere iz nastavničke prakse te komunicirati s inovativnim nastavnicima koji u svojoj svakodnevnoj praksi primjenjuju tehnologiju kao podršku nastavnim aktivnostima s učenicima. 

U sklopu 1. studentskog dana Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO održat će se natjecanje za studente pod nazivom Danas sam ja učitelj!

Cilj ovog natjecanja je dati priliku vama, studentima, budućim nastavnicima, da predstavite svoje inovativne ideje za primjenu informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT) u nastavi, odnosno da pokažete kako i kojim tehnologijama se služite u učenju.

Svoje radove možete prijaviti u dvije kategorije: “nastava na e-način” - ova kategorija je namijenjena prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima (budući učitelji/nastavnici) i “E-učenje u mom stilu” - ova kategorija je namijenjena svim studentima, bez obzira na usmjerenje.

Svoje studentske radove prijavite na adresi http://sto.carnet.hr/posebna_dogadjanja/natjecaj.

Više o samom događanju saznajte na web stranicama http://sto.carnet.hr/ te na Facebook stranici događanja na adresi https://www.facebook.com/CARNet.STO gdje će prije samog događanja biti organizirano i nekoliko krugova nagradnih natječaja.


Javni web CARNeta