2014-12-23 08:44:13

2. studentski dan - Suvremene tehnologije u obrazovanju

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Splitu kao domaćinom i Hrvatskim pedagoškim književnim zborom - ogranak Split organizira drugi po redu Studentski dan pod nazivom „Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO“.

Događanje STO 2015 dio je skupa Deseti dani osnovnih škola, koje se pod nazivom "Prema kvalitetnoj školi" održava dana 24. travnja 2015. godine u Splitu.

Skup će započeti svečanom ceremonijom otvaranja 23. travnja 2015. godine na Filozofskom fakultetu u čijem će se prostoru naredni dan, 24. travnja 2015., odvijati program STO događanja, dok će program Desetih dana Osnovnih škola započeti u subotu, 25. travnja 2015. godine, u Osnovnoj školi Mejaši.

Događanje STO 2015 namijenjeno je prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima – budućim učiteljima, no i svim ostalim studentima, učiteljima, stručnim suradnicima, savjetnicima te znanstveno-nastavnim djelatnicima zainteresiranim za primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju.

STO 2015 je pripremio bogat program koji sadrži zanimljiva plenarna predavanja, praktične radionice i demonstracije te prezentacije na temu obrazovnih trendova 21. stoljeća.

Zanimljive informacije o događanju mogu se pronaći i na Facebook stranici događanja na adresi https://www.facebook.com/CARNet.STO.

Više informacija o samom događanju možete pročitati na mrežnim stranicama STO događanja na adresi http://sto.carnet.hr/2015.


Javni web CARNeta