2015-03-05 11:59:46

Odaberite finaliste Školskog laboratorija 2015

Dajte glas svojim favoritima i sudjelujte u odabiru sudionika završnog natjecanja Školski laboratorij!

Podsjećamo, riječ je o natjecanju u kojem učenici određenu temu po svom izboru izlažu na kratak, jasan, zanimljiv i svojoj dobi prilagođen način te svoju prezentaciju u obliku video snimke prijavljuju na natjecanje. Dvanaest najuspješnijih prezentacija po glasovima stručnog žirija i posjetitelja Portala za škole ulaze u završno natjecanje uživo na kojem se odabire pobjednik.

Prezentacije koje udovoljavaju kriterijima natjecanja i ušle su u daljnje natjecanje možete pogledati ovdje, odabrati među njima najbolju te joj dati svoj glas putem obrasca za glasanje na stranicama natjecanja. Obrazac je aktivan od četvrtka, 5. ožujka u 12:00 do 23:59 u ponedjeljak, 9. ožujka.

Kako biste mogli glasati, na stranicu se potrebno ulogirati svojim elektroničkim identitetom u HUSO sustavu (o kojemu možete više saznati ovdje). Jedna osoba može glasati samo jedanput.

U finalnom natjecanju sudjelovat će 12 prezentacija koje publika i stručni žiri ocijene najboljima i to:

osam radova prema ocjenama stručnog žirija prva četiri rada po rezultatima online glasovanja posjetitelja Portala za škole

Završno natjecanje održat će se uživo pred publikom 20. ožujka 2015. u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10 u 14h, a svoje mjesto u publici već sada možete rezervirati na projects@britishcouncil.hr.  

Svim učenicima koji su nam poslali svoje radove i njihovim mentorima zahvaljujemo na zanimanju i uloženom trudu u pripremi prezentacija. Sretno!

Više o Školskom laboratoriju saznajte ovdje.


Javni web CARNeta