2015-03-31 09:40:53

Produžen rok za prijavu na međunarodno ISE natjecanje "Igra sa svjetlošću"

Produžen je rok za prijave na međunarodno ISE natjecanje "Igra sa svjelošću" koje je započelo tijekom rujna 2014. godine, a krajnji rok za prijavu trebao je biti danas, 31. ožujka 2015. godine. No s obzirom da su u tijeku praznici, rok za prijavu produžen je do 17. travnja.

Riječ je o natjecanju koje je osmišljeno s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja inspirativnih učitelja predmeta iz područja znanosti, a koji planiraju provoditi neki kreativni i zanimljiv eksperiment u svojem nastavnom satu.

Traže se projekti koji:

koriste neki od uzbudljivih izvora i alata dostupnih preko Inspiring Science Education portala su povezani sa jednom od Velikih znanstvenih ideja su bazirani na istraživačkom pristupu te su inovativni, kreativni i potiču proaktivnost.

Registrirajte svoj projekt na Inspiring Science Education web stranici gdje ćete pronaći linkove na izvore i materijale koji su dozvoljeni za korištenje u projektu, kao i kriterije ocjenjivanja. Priključite se zajednici natjecatelja na ISE portalu i pronađite druge škole sudionice. Upute za priključivanje ISE portalu i zajednicama dostupne su ovdje.

Sve prijave moraju biti poslane putem interneta, koristeći ovaj obrazac do ponoći (srednje Europsko vrijeme) 17. travnja 2015. godine.

Više informacija pogledajte na ISE webu i u promotivnom letku natjecanja.

Za dodatna pitanja o natjecanju, kontaktirajte nas na ise-prijava@carnet.hr.

 

 


Javni web CARNeta