2005-06-21 00:00:00

Počele povoljnije registracije za CUC 2005

Na adresi http://www.carnet.hr/cuc/registration 20. lipnja 2005. godine počele su registracije za ovogodišnju, sedmu po redu Konferenciju Internet korisnika CUC 2005 koju CARNet organizira na Sveučilištu u Dubrovniku od 21. do 23. studenoga. Do 17. listopada registracije će se obavljati po povoljnijoj kotizaciji, a svi koji se registriraju nakon tog datuma, plaćaju njen pun iznos. Ove godine uvedena je i mogućnost grupnih prijava o čemu se više informacija može pronaći na konferencijskom Web sjedištu http://www.carnet.hr/CUC/ .

Valja istaknuti da su u tijeku i prijave radova i prezentacija na ovogodišnji CUC. Primaju se (na engleskom jeziku) još dva tjedna, točnije do 1. srpnja, putem e-mail adrese cuc@carnet.hr. Za detaljne informacije slobodno se može poslati upit na istu e-mail adresu. Programski odbor će autorima potvrdu o prihvaćanju ili odbijanu rada ili prezentacije dostaviti do 01. kolovoza. Pod motom "Meeting Users Needs", CUC 2005 stavlja naglasak na potrebe korisnika internetskih tehnologija te pronalazak optimalnih rješenja njihova zadovoljavanja. Kroz tečajeve, pozvana predavanja, radove, prezentacije, radionice i okrugle stolove obuhvatit će se sljedeće teme:

Efikasno korištenje napredne mrežne infrastrukture Napredne aplikacije u mrežnom okruženju AA sustavi (sustavi za upravljanje digitalnim identitetom) Sigurnost korisnika i zaštita privatnosti na mreži Grid, klasteri i napredno računanje, • Web, web aplikacije i informacijski prostor te Korisnički pogledi na udaljeno učenje.

Sve dodatne informacije o registracijama na CUC 2005 te o prijavama radova ili prezentacija moguće je pronaći također na službenim konferencijskim stranicama.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Javni web CARNeta