2015-11-10 14:30:34

Kako iskoristiti mogućnosti Erasmus plus programa

Erasmus+

Radionica o učinkovitom korištenju Erasmus plus programa Europske unije za registrirane sudionike CUC konferencije održat će se u četvrtak, 19. studenog s početkom u 16:30 sati. Radionica se organizira u sklopu posebnih događanja ovogodišnje konferencije CUC 2015.

Erasmus plus novi je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport za razdoblje 2014.-2020. kojim su zamijenjeni dosadašnji programi i potprogrami financiranja, a novost je da pruža podršku i u području sporta.

Radionica je namijenjena aktivnim sudionicima u školskom obrazovanju, nastavnicima, administrativnom osoblju, ravnateljima ali i svim drugim sudionicima konferencije koji mogu doprinijeti da škole u Hrvatskoj učinkovito iskoriste ovaj program kroz projekte i suradnju sa školama diljem Europe.

Voditelj radionice je Nikolaos Floratos, poduzetnik na području znanja i stručnjak Europske komisije s višegodišnjim međunarodnim iskustvom, što je dovoljan motiv svim sudionicima da se prijave i sudjeluju na radionici. Radionica će se izvoditi na engleskom jeziku.

Poziv za prijavu na radionicu upućen je registriranim sudionicima CUC konferencije. Više informacija o radionici dostupno je ovdje.


Javni web CARNeta