2017-10-27 13:55:39

Novi ciklus edukacija za nastavnike po nastavnim predmetima

Najavljujemo novi ciklus edukativnih predmetnih micro:bit radionica za nastavnike u okviru projekta ProMikro. Predmetne radionice počinju 25. listopada i traju do 10. studenoga 2017. godine. Nakon toga slijedi i ciklus naprednih radionica.

Na uvodnim radionicama sudjelovala je većina uključenih nastavnika, a za nastavnike koji nisu mogli pohađati iste organizirani su dodatni termini radionica.

Predmetne radionice služe kao praktični prikaz korištenja mikroračunala u pojedinim predmetima a organizirane su tako da će nastavnici na svakoj učiti primjere rada s mikroračunalima za određene grupe predmeta.

Popis nastavnika po terminima radionica potražite na ovoj poveznici, a grupe za radionice su formirane prema nastavnim predmetima koje predaju.

Grupe predmeta za koje se organiziranju radionice su:

informatika i tehnička kultura matematika i priroda glazbena kultura i tjelesna i zdravstvena kultura

Nastavnici koji predaju predmete poput povijesti, geografije, razredne nastave i sl. smješteni su u najsrodnije područje (u zavisnosti s materijalima koji se prolaze na radionicama).

Osim na predmetnim radionicama, nastavnici kao i drugi zainteresirani na Izradi! edukacijskom web portalu mogu pronaći:

primjere nastavnih materijala s micro:bitom za različite predmete za 6. razred osnovne škole druge edukativne materijale s micro:bitom dodatne materijale, projekte i kurikulume koji koriste micro:bit

Radujemo se druženju s vama na predmetnim radionicama!


Javni web CARNeta