2006-11-16 00:00:00

8. CARNetova korisnička konferencija CUC 2006.

U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, od 20. do 22. studenog 2006. godine na Sveučilištu u Dubrovniku, održat će se 8. CARNetova korisnička konferencija CUC 2006.

CARNet Vas poziva na konferenciju za novinare, koja će se održati u ponedjeljak, 21. studenoga 2006., u 18,30 sati u dvorani E2 Sveučilišta u Dubrovniku, Ćira Carića 4. Na konferenciji za novinare će govoriti : dr. Dragan Schwarz, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i športa za informacijsko društvo, Zvonimir Stanić, ravnatelj CARNeta, te Petar Jandrić, predsjednik Programskog odbora CUC-a 2006. Nakon konferencije vas pozivamo da prisustvujete svečanom otvaranju CUC-a 2006. u velikom amfiteatru Sveučilišta. Konferenciju će uvodnim predavanjem na temu “Kako unaprijediti informacijski prostor Weba?“ otvoriti Miroslav Milinović iz Sveučilišnog računskog centra, Hrvatska. Ujedno vas pozivamo da u srijedu, 22. studenoga, u 14,00 sati, popratite i okrugli stol na temu „Akademske i istraživačke mreže u regiji“ na kojem će sudjelovati ravnatelji akademskih i istraživačkih mreža Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske koji će iznijeti pregled stanja mreže svake pojedine zemlje, dati kratak uvid u njihovu dosadašnju suradnju te ukazati na pravce u kojima će se ona u budućnosti razvijati.

Također vas pozivamo da prisustvujete događanju BLOG Webfestival, koje će se održati u utorak 21. studenog u 16:30 sati. BLOG Webfestival je zamišljen kao interaktivno druženje tijekom kojeg će se kroz neformalni razgovor u opuštenoj atmosferi publici predstaviti autori pobjedničkih blogova, a poseban gost događanja je i poznati blog autora i autor knjige „Muškarci su iz birtije, a žene s placa“ dr. lebowski. Ističemo da CARNet svim zainteresiranim novinarima koji žele izvještavati s CUC-a 2006 snosi troškove kotizacije te vas pozivamo da se javite i akreditirate u CARNetovom Uredu za odnose s javnošću. Medijski pokrovitelji 8. CARNetove korisničke konferencije su: Večernji list, PC Chip, VDI i INFO TREND. Danijela Grizelj, Ured za odnose s javnošću http://www.carnet.hr/pressroom press@carnet.hr telefon: 6661-625 mobitel: 091/145 0196


Javni web CARNeta