2006-11-21 00:00:00

Drugi dan CUC-a 2006

Na Sveučilištu u Dubrovniku u tijeku je 8. CARNetova korisnička konferencija CUC 2006.

Drugi dan konferencije započinje plenarnim predavanjem Ivice Ostojića, Cisco, o računalnoj sigurnosti, a nastavlja se predavanjima autora na teme:

Uporaba ICT-a u nastavi Sigurnost na Internetu Razvoj i održavanje računalne infrastrukture Organizacija i strategija razvoja Elektronički izvori informacija.

U programu konferencije za drugi su dan predviđene i četiri radionice o pretraživanju online baza podataka, organiziranju vlastitog online tečaja, odnosu nastave u učionici i online nastave te organiziranju podrške e-learning polaznicima. Program konferencije danas donosi i zanimljivu raspravu o sigurnosti maloljetnika na Internetu, s posebnim osvrtom na nove CARNetove korisnike – učenike osnovnih i srednjih škola u RH. U isto će se vrijeme odvijati i posebno konferencijsko događanje Webfestival, događanje posvećeno autorima internetskih stranica. Webfestivala 2006 posvećen je jednom od najraširenijih suvremenih alata za objavljivanje sadržaja na Internetu – blogu. Izravan prijenos predavanja bit će dostupan na adresi http://irtv.carnet.hr/cuc2006/. Sve dodatne informacije o konferenciji dostupne su na http://www.carnet.hr/cuc/.


Javni web CARNeta