2007-09-25 00:00:00

Natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola

Pozivamo sve učenike da se uključe u natjecanje za izbor najboljeg učeničkog rada na temu "Škola i Internet", u organizaciji CARNetovog Portala za škole i 9. CARNetove korisničke konferencije CUC 2007.

Učenici mogu sudjelovati u tri kategorije: 'Nacrtaj Internet' s crtežima, 'Napiši Internet' s pjesmama i 'Snimi Internet' s kratkim filmovima u trajanju do tri minute. Pozivamo sve kreativce koji vole crtati rukom ili uz pomoć tehnologije, pisati pjesme ili snimati kratke filmove da nam pošalju svoj doživljaj škole i Interneta te se uključe u natjecanje na kojem ćemo najbolje sudionike nagraditi vrijednim nagradama. Učenici mogu sudjelovati u bilo kojoj navedenoj kategoriji (mogu i u dvije ili sve tri), ali samo s jednim radom po kategoriji. Svoje radove učenici mogu poslati do 15. listopada 2007. godine na način koji im odgovara, ovisno o vrsti rada koji odaberu:

e-mailom na portal@CARNet.hr poštom na adresu: Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet za uredništvo Portala za škole Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb

Svi pristigli radovi bit će objavljeni u online galeriji na Portalu za škole, a bit će organizirana i prigodna izložba na CUC 2007 u Rijeci gdje će posjetitelji moći razgledati sve crteže, pjesme i filmove. Više o ovom natjecanju moguće je saznati na http://www.skole.hr/ucenici/radovi/skola-internet. Svim učenicima želimo puno uspjeha!


Javni web CARNeta