2003-04-10 00:00:00

Internet u obrazovanju na Visokoj tehničkoj školi

Edupoint je na Višoj tehničkoj školi u Zagrebu održao prezentaciju pod nazivom Internet u obrazovanju i time započeo promotivnu akciju čiji je cilj informirati profesore o višestrukim mogućnostima primjene Interneta u učenju i poučavanju.

CARNetov edukacijski centar Edupoint je prezentacijom održanom 8. travnja pod nazivom Internet u obrazovanju, koja je održana na Višoj tehničkoj školi u Zagrebu, započeo promotivnu akciju za profesore visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj. Cilj akcije je uz pomoć spomenute prezentacije informirati profesore o višestrukim mogućnostima primjene Interneta u učenju i poučavanju. Prezentacija Internet u obrazovanju namijenjena je svima koji svojim radom mogu doprinijeti kvaliteti obrazovnog procesa u vlastitoj ustanovi i šire. Održava se uz pomoć PowerPoint prezentacije i pokazivanjem interaktivnih primjera s Interneta.

Valja napomenuti da su svi prezentirani primjeri dostupni na web stranicama poznatih sveučilišta i drugih ustanova iz Velike Britanije i Hrvatske. Prezentacija Internet u obrazovanju održat će se tijekom travnja i svibnja i to na sljedećim lokacijama: - 16. travnja na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, - 17. travnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, - 23. travnja na Visokoj učiteljskoj školi u Puli te na Visokoj učiteljskoj školi u Gospiću. Osim ovih dogovorenih termina u planu je i održavanje iste prezentacije i na nekim drugim visokoškolskim ustanovama diljem Hrvatske. O tome ćemo također pisati, a do tada posjetiti adresu http://edupoint.carnet.hr/ na kojoj saznajte čime se Edupoint još bavi.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Javni web CARNeta