2009-09-01 00:00:00

Novo natjecanje za škole - Skockajte web!

Pozivamo sve škole koje već jesu ili će do 15. listopada 2009. godine otvoriti svoje web stranice u CARNetovom  CMS-u da se prijave na natjecanje za izbor najboljeg weba škole – Skockajte web!

Od 1. rujna do 15. listopada 2009. godine sve hrvatske škole koje imaju svoje webove u CARNetovom CMS-u mogu se prijaviti na natjecanje u jednoj od dvije kategorije:

seniori – škole koje su web u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009. juniori – škole koje su web u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja, zaključno s 15. listopadom 2009.

Školu na natjecanje putem online obrasca može prijaviti svaki djelatnik škole.

Prijavljene webove škola rangirati će Ocjenjivački sud natjecanja i među njima odabrati najbolje - webove koji koristeći mogućnosti CMS-a pružaju učenicima, nastavnicima i roditeljima ažurne, korisne i raznolike sadržaje prezentirane na jasan i zanimljiv način.

Podsjećamo, CARNetov CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje jednostavno postavljanje i ažuriranje internetskih stranica kroz web preglednik, razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola. Više o sustavu moguće je pročitati ovdje.

Pozivamo škole da na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS provjere kriterije i pravila natjecanja, da sudjeluju  na jednoj od CMS radionica koje će se održavati tijekom natjecanja, skockaju svoj web i prijave se na natjecanje.

Želimo vam puno uspjeha!


Javni web CARNeta