2009-10-05 00:00:00

Još deset dana za prijave škola na CMS natjecanje 'Skockajte web!'

Podsjećamo da je ostalo još deset dana za prijave škola na CMS natjecanje 'Skockajte web!'. Na natjecanje se mogu prijaviti sve škole koje već imaju ili će do 15. listopada otvoriti svoje webove u CARNetovom CMS-u za škole.

Škole koje se žele natjecati prijavljuju se putem online obrasca na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS/prijava od 1. rujna najkasnije do 15. listopada 2009. i to u jednu od dvije kategorije:

seniori - škole koje su web u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009. juniori - škole koje su web u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja, zaključno s 15. listopadom 2009.

Podsjećamo, CMS za škole je sustav koji omogucćje jednostavno postavljanje i ažuriranje internetskih stranica kroz web preglednik, razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola. Tijekom rujna je izvršena nadogradnja cjelokupnog CMS-a, pa su tako svim školama dostupne nove funkcionalnosti, poboljšan i sigurniji izvorni kod CMS- a, te novi template sa pripadajućih sedam dizajna u različitim bojama (paletama) koje će osvježiti izgled web stranica nekih škola.

Sve o natjecanju moguće je saznati na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS.

 


Javni web CARNeta