preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 15. 2. 2011. u 15:41 sati |

ThinkQuest

Voditelj: Nenad Maljković
Ustanova: Medius
Status: završeni projekt (01/01 - 02/02)
Vrsta: pilot-projekt

O projektu:

Projekt pokrenut krajem 2000. godine, osmišljen kao natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih nastavnika u izradi obrazovnih web stranica, proveden je 2001. godine prvi put i u Hrvatskoj. U tom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je 1586 učenika u 528 timova iz cijeloga svijeta, a hrvatski tim iz III. Gimnazije u Splitu plasirao se među prvih stotinu.

Njihov rad na temu "J.R.R.Tolkien - Gospodar prstenova" nalazi se na adresi http://library.thinkquest.org/C0123200, a o njihovom uspjehu izvjestila je većina dnevnih novina.

U 2002. godini globalno ThinkQuest natjecanje nije provedeno pa tako ono nije organizirano ni u Hrvatskoj. Ove se godine pripremaju nova pravila provedbe programa.

CARNet je nacionalni partner ThinkQuest Inc. za Hrvatsku.

URL: http://thinkquest.carnet.hr; http://www.thinkquest.org


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju