logotip carneta logotip referalnih centara
  Odabir računalne i programske podrške u e-obrazovanju english
logotip referalnog centra
 
 

Referalni centri / Odabir računalne i programske podrške u e-obrazovanju / Naslovnica

Dobro došli na web stranice CARNetovog Referalnog centra za odabir računalne i programske podrške

 

Projekt Referalni centri za e-obrazovanje je završio, a sadržaj na stranicama se ne ažurira od 2003. godine. Sadržaji su još uvijek dostupni, no neke informacije mogu biti zastarjele te uslijed toga nerelevantne.

 

Želja nam je na ovim stranicama objaviti osnovne tehničke informacije, objašnjenja, upute, preporuke i prijedloge koji bi mogli pomoći svima koji su suočeni problemom odabira računalne ili programske podrške za primjenu IT-a u nastavi.

 

Pišite nam!

Vaša pitanja, primjedbe, opisi osobnih iskustava iz primjene IT-a u nastavi i prijedlozi za unapređenje sadržaja na našim web stranicama su svakako dobrodošli.

U tu svrhu možete koristiti naš forum ili nam se javiti putem elektroničke pošte na adresu referalni@carnet.hr.

Onima koji su nestrpljivi i žele "brze" odgovore preporučamo da odmah otvore stranicu s preporukama, gdje će naći sažetke i opise konkretnih računalnih konfiguracija i praktične savjete vezane uz kupovinu ili nadogradnju opreme. One koje zanima malo više ili među sažetim preporukama ne mogu naći ono što ih zanima, pozivamo da prošeću kroz preostale stranice koje svaku od kategorija opisuju detaljnije.

Područje koje obrađuju ove web stranice se svakodnevno mijenja. Pokušat ćemo sve novosti pravovremeno pratiti i u skladu s time obnavljati informacije na našim stranicama. Ipak, molimo Vas da obratite pažnju na datum zadnje izmjene koji se nalazi na dnu svake stranice. Podaci na stranicama bit će ažurni s tim datumima.

Referalni centar za odabir računalne i programske podrške za primjenu IT-a u nastavi nastao je kao zajednički projekt Hrvatske istraživačke akademske mreže CARNet i Sveučilišnog računskog centra SRCE.

(Fotografija: www.freeimages.co.uk)

 
 

Copyright © CARNet
design: logotip kimajaka