logotip carneta logotip referalnih centara
  Prijavljivanje projekata e-obrazovanja english
logotip referalnog centra
 
 

Referalni centri / Prijavljivanje projekata e-obrazovanja / Linije financiranja / Domaće

Domaće linije financiranja

 

<><>

Projekte obrazovanja na daljinu u Hrvatskoj financiraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOS) i CARNet. MZOS financira znanstvene projekte u okviru općih poziva za znanstvene projekte, dok se stručni i razvojni projekti obrazovanja na daljinu mogu prijaviti u okviru Projekata primjene informacijske tehnologije i HITRA-e.

Nacionalna zaklada za znanost posebice financira programe visokog obrazovanja, koji će rezultirati inovacijama i patentima, te programe visokog obrazovanja, znanosti i tehnologijskog razvoja, dodjeljuje školarine nadarenim studentima (diplomantima i poslijediplomantima), posebno mlađim i istaknutim znanstvenicima i stručnjacima u gospodarstvu i znanstvenim i visokoškolskim ustanovama Republike Hrvatske.

Znanstvenoistraživačke institucije i škole mogu aplicirati za CARNet-ova sredstva namjenjena obrazovanju i informatičkoj tehnologiji.

Financijska sredstva uglavnom se odobravaju u manjem iznosu, međutim prijave nisu zahtjevne.

Projekti se mogu prijaviti samostalno (znanstveni projekti MZOS-a, Projekti primjene informacijske tehnologije, CARNet-ovi projekti) ili u suradnji s partnerom iz privrede (HITRA).

Stručni projekti

Znanstveni projekti

CARNet projekti

HITRA

IT Projekti

NZZ

Znanstveno istraživački projekti

Novosti:

Na web stranicama MZOŠ-a objavljen natječaj za sufinanciranje projekata/programa udruga u području izvanistitucionalnog obrazovanja. Detaljnije

 
 

Copyright © CARNet
design: logotip kimajaka