logotip carneta logotip referalnih centara
  Samoprocjena i procjena znanja u e-obrazovanju english
logotip referalnog centra
 
 

Referalni centri / Samoprocjena i procjena znanja u e-obrazovanju / Naslovnica / -dobrodošlica

Dobrodošlica

 

Dobrodošli u svijet procjene znanja u e-obrazovanju. 
   Pretpostavljamo da ste ovdje jer Vas zanimaju novi i bolji načini za procjenu studentskog učenja i znanja i jer želite uporabom IT-a pomoći svojim studentima u analitičkom, reflektivnom i učinkovitom učenju s punim razumijevanjem kako pojedinosti, tako i "velike opće slike".

   Svrha našeg centra je opskrbiti nas konkretnim, praktičnim znanjem na putovanju prema učinkovitijom procjenom IT-ama studentskog učenja i znanja. Polazimo od utvrđivanja cilja našeg kolegija, predmeta, tečaja i tražimo putove za učinkovitu upotrebu IT-a u ostvarenju tog cilja. Cilj je nalik na pokretnu metu, a ovo web sjedište na živi centar koji nas brzo opskrbljuje novostima glede procjenjivanja znanja i forumom za međusobno dijeljenje ideja i iskustava. Problematika procjene znaja je vrlo široka, pa se mi moramo ograničiti na uporabu IT-a u tom procesu. No, nastojat ćemo se barem dotaći i ostalih aspekata provjere znanja.

  U tom duhu pozivamo sve nastavnike koji žele  upotrebljavati, istraživati novu primjenu i razvijati nove alate za samoprocjenu i procjenu znanja uz primjenu IT-a da nam se pridruže. Svi su dobrodošli i zahvalni smo na idejama i zajedničkom trudu oko poboljšavanja ovog RC.

 
 

Copyright © CARNet
design: logotip kimajaka