preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 2. 2013. u 16:00 sati |

Članstvo u CARNet mreži

Punopravno članstvo u CARNet mreži mogu dobiti pravne osobe prema Zakonu o srednjem školstvu i Zakonu o osnovnom školstvu.

Odluku o članstvu škole u CARNet mreži donosi ministar znanosti, obrazovanja i sporta, na temelju Odluke o stjecanju statusa i pravima korisnika CARNeta, a popunjeni zahtjev škola upućuje na sljedeću adresu:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Donje Svetice 38
10000 Zagreb

Nakon što ustanova dobije status članice, potpisuje se ugovor između članice i CARNeta kojim se reguliraju međusobna prava i obveze vezane uz korištenje usluga i resursa.

Članice su dužne imenovati svoje službene predstavnike u odnosima s CARNetom.
Punopravne članice iz osnovnog i srednjeg školstva dužne su imenovati:

Članica je dužna osigurati i minimalne tehničke preduvjete prije dobivanja opreme i spajanja u CARNet mrežu, kao i trajno nakon spajanja (CDA 0018).

Realizacija spajanja ne ovisi isključivo o CARNetu nego i o ostalim faktorima važnim za realizaciju spajanja kao što je dostupnost telekomunikacijskih kapaciteta na lokaciji koja se spaja te o financijskim mogućnostima za najam voda.

 

* * * 

Sve o članstvu u CARNet mreži moguće je pročitati ovdje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju