preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 9. 2013. u 10:24 sati |

SUPERCARNet 1D/2D/3D

Kao jedna od novih tehnologija pristupa Internetu pojavila se i metoda širokopojasnog pristupa putem infrastrukture mreže kabelske televizije.

Koristeći ovu tehnologiju, CARNet je u suradnji s tvrtkom B.net omogućio korisnicima pojedinačni pristup CARNet mreži putem kabelskog modema, korištenjem nekog od B.net-ovih podatkovnih tarifnih modela.

Tko ima pravo na SUPERCARNet 1D/2D/3D uslugu?

Usluga SUPERCARNet 1D/2D/3D pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisnik elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr dužan je čuvati tajnost lozinke te poduzeti sve potrebne mjere kako bi onemogućio da u posjed lozinke dođu treće osobe uključujući prodajne predstavnike i djelatnike telekomunikacijskih operatora.

Pravo korištenja usluge imaju isključivo korisnici iz sustava školstva i visoke naobrazbe te učeničkih domova. Korisnici iz akademske zajednice moraju pripadati skupu djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima.

Koja su pravila ponašanja SUPERCARNet 1D/2D/3D korisnika?

Svi korisnici CARNet mreže dužni su se ponašati u skladu s Odlukom o prihvatljivom korištenju CARNet mreže. U suprotnom podliježu sankcijama CARNetove Abuse službe što uključuje privremeno ili trajno onemogućavanje pristupa Internetu.

Dodatne informacije i sigurnosni savjete mogu se pronaći na stranicama CARNetove Abuse službe.


SUPERCARNet 1D/2D/3D novosti
Preuzmi RSS
| Zadnja izmjena: 27. 09. 2013. | RSS
Arhiva naših vijesti    
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju