preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 19. 2. 2018. u 13:39 sati |

Upute za korisnike

B.Net je izvršio prelazak na novu generaciju uređaja za pristup internetu koji ne podržavaju PPPoE tehnologiju. Zbog toga su izvršene promjene u tehnologiji prihvata Vaših korisničkih podataka te bi od sada za spajanje trebali koristiti PPTP vezu, umjesto dosadašnje PPPoE veze.

Sve korisnike koji su dobili obavijest o prelasku sa PPPoE tehnologije na PPTP tehnologiju, molimo da na vrijeme promijene postavke potrebne za kreiranje veze i spajanje na XCARNET / 3DCARNET uslugu.

Detaljne upute za spajanje putem PPTP veze možete pronaći ovdje

Prilikom terminiranja veze korištenjem PPTP tehnologije morate omogućiti promet na priključnoj točki (portu) 1723 ukoliko koristite vatrozid (firewall).

Za sva dodatna pitanja u vezi postavki bilo na usmjerniku ili na računalu vezana za kreiranje i migraciju sa PPPoE  tehnologije na PPTP, molimo Vas kontaktirajte B.net službu za korisnike.

Outgoing mail (SMTP) server za XCARNET / 3DCARNET uslugu je: mail.xcarnet.carnet.hr.


 
Kontakt za SUPERCARNET
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju