preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 19. 2. 2018. u 13:35 sati |

SUPERCARNET 1D/2D/3D

Kao jedna od novih tehnologija pristupa internetu pojavila se i metoda širokopojasnog pristupa putem infrastrukture mreže kabelske televizije.

Koristeći ovu tehnologiju, CARNET je u suradnji s tvrtkom B.net omogućio korisnicima pojedinačni pristup CARNET mreži putem kabelskog modema, korištenjem nekog od B.net-ovih podatkovnih tarifnih modela.

Tko ima pravo na SUPERCARNET 1D/2D/3D uslugu?

Usluga SUPERCARNET 1D/2D/3D pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisnik elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr dužan je čuvati tajnost lozinke te poduzeti sve potrebne mjere kako bi onemogućio da u posjed lozinke dođu treće osobe uključujući prodajne predstavnike i djelatnike telekomunikacijskih operatora.

Pravo korištenja usluge imaju isključivo korisnici iz sustava školstva i visoke naobrazbe te učeničkih domova. Korisnici iz akademske zajednice moraju pripadati skupu djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima.

Koja su pravila ponašanja SUPERCARNET 1D/2D/3D korisnika?

Svi korisnici CARNET mreže dužni su se ponašati u skladu s Odlukom o prihvatljivom korištenju CARNET mreže. U suprotnom podliježu sankcijama CARNET-ove Abuse službe što uključuje privremeno ili trajno onemogućavanje pristupa Internetu.

Dodatne informacije i sigurnosni savjete mogu se pronaći na stranicama CARNET-ove Abuse službe.


SUPERCARNet 1D/2D/3D novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 1. 2009. 00:00 | RSS

Povećanje brzine za XCARNet korisnike

Od 1.1.2009. B.net za svoje XCARNet internet pretplatnike uvodi nekoliko novosti - korisnicima XCARNet internet usluge u prvoj polovici siječnja 2009. bit će povećane pristupne brzine internet mreži.

 

XCARNet korisnicima automatski će se povećatu brzina s ranijih 2 ili 3 Mbit/s (ovisno o tarifnom paketu) na novih 4 Mbit/s.
Za korisnike koji su ranije imali „XCARNet Scirocco“ tarifni model, ovo također znači da će im nova usluga biti jeftinija za čak 60 kuna, pa će je plaćati 109 umjesto 169 kn. Korisnicima ranijeg modela „XCARNet Mistral“ cijena ostaje ista (109 kn).

Više informacija o povećanju brzine za XCARNet korisnike možete pronaći ovdje.


 
Kontakt za SUPERCARNET
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju