preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 23. 9. 2011. 10:55 | RSS

Novi sadržaji na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla"

Program online tečajeva za samostalno učenje na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ upotpunjen je s još dva online tečaja. Radi se o online tečajevima Napredne web tehnologije i Izrada online tečaja pomoću Moodle-a.
 

Online tečaj Napredne web tehnologije namijenjen je svima koji žele unaprijediti izgled i funkcionalnosti svojih web sjedišta, dok je online tečaj Izrada online tečaja pomoću Moodle-a namijenjen nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola, te visokoškolskih ustanova članica CARNeta koji žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj  u Moodle-u iz proizvoljno odabranog područja.

Na Portalu „Nikola Tesla“ smješteni su digitalni obrazovni sadržaji iz biologije, fizike, kemije matematike i engleskog jezika za srednje škole, e.Tečajevi za primjenu u nastavi, online tečajevi o primjeni i upotrebi Interneta i alatima za izradu sadržaja za Internet te ECDL e-tečajevi.

Svi sadržaji na Portalu „Nikola Tesla“ namijenjeni su učenicima i nastavnicima, a mogu im pomoći u izvođenju nastave pomoću multimedijskih interaktivnih materijala za učenje te upotpunjavanju znanja iz raznih područja.

Pristup Portalu „Nikola Tesla“ omogućen je svim učenicima, studentima, nastavnicima i ostalom znanstveno-nastavnom osoblju uz upotrebu elektroničkog identiteta  u sustavu AAI@EduHR, kojeg svaki korisnik dobiva na svojoj ustanovi.
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju