preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 2. 2011. 11:41 | RSS

Najava izmjene kategorija na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla"

U cilju lakše snalažljivosti i jasnije kategorizacije sadržaja, za 14 dana na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla" bit će izmijenjena kategorizacija dostupnih sadržaja.

Nova kategorizacija će umjesto dosadašnjih 9 obuhvaćati 5 kategorija. Najveća promjena je što će dosadašnja područja Web dizajn, Multimedija, Primjena Interneta u obrazovanju, Korištenje Interneta i Primjena interaktivne ploče u nastavi biti obuhvaćena jednom kategorijom pod nazivom ICT u obrazovanju. Osim toga, doći će i do izmjene redoslijeda kategorija.

U pripremi su i e-tečajevi za samostalno učenje Izrada online tečaja pomoću Moodle-a i Napredne web tehnologije, koji će uskoro biti objavljeni, te će na taj način područje Web dizajna i Primjene Interneta u obrazovanju biti obogaćeni novim sadržajima.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju