preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 12. 2016. u 12:25 sati |

Samsungove učionice budućnosti

Samsungove učionice budućnosti opremljene su tablet računalima, tipkovnicama i pametnom pločom, koje povezuje Content Management System rješenje naziva Samsung School. Takav CMS omogućuje oblik nastave koja se u potpunosti odvija u virtualnom sučelju, razmjenom nastavnih sadržaja, upotrebom Interneta i digitalnih nastavnih materijala a sve pod nadzorom nastavnika, koji ima uvid u zaslone svih učeničkih tableta i potpunu kontrolu nad sadržajem za vrijeme sata. Pametna ploča ima zaslon osjetljiv na dodir te i na taj način omogućuje interaktivnu nastavu za učenike i nastavnike. Neke škole koriste i kolica, koja služe kao sef i spremište za tablete, koji su na ovakav način osigurani, pod ključem i u isto vrijeme na punjačima.

 

Škole u kojima su otvorene učionice budućnosti Samsung Electronics-a:

IX Gimnazija, Zagreb

OŠ Kamešnica, Otok

Gimnazija "Fran Galović", Koprivnica

II. OŠ Bjelovar

OŠ "Antun i Stjepan Radić", Gunja

OŠ Popovača

OŠ Horvati

OŠ Izidora Kršnjavoga (Škola u bolnici u Zagrebu, lokacije: KDB "Klaićeva" te Zavod za hematologiju i onkologiju „Dr. Mladen Ćepulić“)

 

 

 

 

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju