preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 10. 2015. u 12:12 sati |

Samsungov laboratorij aplikacija

Samsungovi laboratoriji aplikacija (Samsung Smart Apps Lab) namijenjeni su fakultetima tehničkog usmjerenja kojima nude, uz mogućnosti dodatne edukacije, edukaciju budućih ICT stručnjaka u Hrvatskoj. Laboratoriji također nude istraživanja i razvoj novih programskih rješenja uz podršku najnovijih informacijskih tehnologija. Ovaj projekt je također dodatna prilika za umrežavanje između sveučilišta te razmjenu znanja i iskustava. Radi se o zajedničkom projektu CARNeta i tvrtke Samsung Electronics Adriatic i fakulteta, a uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Laboratoriji na Elektrotehničkom fakultetu Osijek, Kampusu Riječkog sveučilišta, te Tehničkom fakultetu Rijeka, opremljeni su nastavničkim računalima, tablet računalima, SmartTV prijamnicima i pametnim telefonima koji će svim studentima fakulteta omogućiti interaktivno učenje o programiranju kao i razvoju mobilnih aplikacija. U laboratoriju će se razvijati softver Samsung School u smjeru prilagodbe postojećeg, ali za potrebe studenata i nastavnika na fakultetima, visokog obrazovanja općenito, te za povezivanje Samsung Schoola i postojećih sustava koji su trenutačno rašireni na sveučilištima u Hrvatskoj i diljem svijeta.

 

Visoka učilišta u kojima su otvoreni laboratoriji aplikacija Samsung Electronics-a:

Elektrotehnički fakultet Osijek

Sveučilište u Rijeci

Filozofski fakultet u Splitu

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju