preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 14:05 sati |

E-učenje je primjenjivije u nekim predmetima

Primjena e-učenja može biti jednako učinkovita neovisno predmetu koji se uči i poučava. Da bi e-učenje bilo učinkovito potrebno ga je pomno isplanirati, a nastavne materijale i informacijsko-komunikacijske tehnologije kritički odabirati.

Dokaz za tezu o neovisnosti primjene e-učenja i predmeta poučavanja možemo dati kroz opis strukture polaznika E-learning akademije, koju je u 11 generacija završilo više od pet stotina polaznika različitih profila i predmeta koje poučavaju. Analizom strukture polaznika uvidjet ćemo da ELA alumni pokrivaju najrazličitija područja znanosti i umjetnosti vidljivih na ovom prikazu:

 

Mnogi od ELA alumna danas svoja znanja o upravljanju e-učenjem, vođenju online nastave i dizajniranju online tečajeva i okruženja upotrebljavaju u različitim obrazovnim kontekstima neovisnima o predmetu poučavanja te pretpostavljamo i kroz formalnu i kroz neformalnu naobrazbu u kojima su sudionici.

Iako su predmeti koje poučavaju i konteksti u kojima ELA alumni djeluju vrlo raznoliki, ono što im je zajedničko je entuzijazam i želja za unapređenjem obrazovanja uz pomoć novih tehnologija.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju