preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 30. 5. 2012. u 10:33 sati |

Korisnici i partneri

Primarni korisnici sustava sobnih videokonferencija su:

  • ustanove - škole, akademske institucije i ostale stručne udruge spojene na CARNet mrežu
  • udruge - znanstvene i strukovne udruge
  • pojedinci - svi članovi akademske zajednice tj. profesori i studenti te znanstvenici, te školski nastavnici i učenici.

Ustanove domaćini TCR učionica i imenovane osobe na ustanovama (operateri) su CARNetovi partneri koji sudjeluju u izgradnji i održavanju sustava videokonferencija. Oni su istovremeno i korisnici tog sustava.

Znanstvene i strukovne udruge mogu koristiti TCR učionice uz prethodnu rezervaciju putem Sustava za rezervacije. Rezervaciju treba inicirati profesor ili znanstvenik nositelj sadržaja za koji se koristi videokonferencijski prijenos.

Potencijalni korisnici ovog sustava su ustanove i pojedinci izvan akademske i istraživačke zajednice koji su u sustavu videokonferencija prepoznali dobrobiti koji vode boljem i jeftinijem poslovanju. Ova kategorija korisnika može koristiti sustav uz naplatu, prema pravilima navedenim u CDA dokumentu o sustavu sobnih videokonferencija.

 


 
Kontakt za Videokonferencije
 
0800 227 638
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr
preskoči na navigaciju