preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Ela Veža
| Zadnja izmjena 3. 10. 2013. u 15:54 sati |

Ela Veža

Po struci profesorica matematike i informatike zaposlena na dvije osnovne škole. U OŠ Trstenik u Splitu kao učiteljica matematike i informatike i kao učiteljica informatike u OŠ Gradac na najljepšem dijelu Makarske rivijere.

Voditeljica je županijskog stručnog vijeća učitelja informatike Splitsko-dalmatinske županije od 2006. godine te samim tim član vijeća korisnika CARnet-a . Od samog ulaska u informatički svijet nastoji  pratiti trendove i  sva dogadjanja. Redovita je  na sjednicama Vijeća korisnika, a od 2005. godine sudjeluje na CUC-u. Među kolegama i u školama nastoji na što bolji način prezentirati sve resurse koje CARnet pruža učenicima i učiteljima.

Član je Županijskog povjerenstva Splitsko-dalmatinske županije za provedbu natjecanja iz informatike, a u školama redovito provodi razna informatička natjecanja.

Već nekoliko godina mentorica je studentima informatike splitskog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na metodičkom kolegiju iz informatike, a mnoge mlade kolege je kao mentor uputila na polaganje stručnog ispita iz informatike i matematike.

Sudjelovala je u međunarodnom dvogodišnjem projektu AZOO-a i Kultur Kontakta „Proces učenja u kurikuralnom“ pristupu te je ažurirala web stranicu i mentorirala forum. Kao rezultat cijelog projekta  izašao je i priručnik „Svatko uči na svoj način“.

Kao profesorica matematike aktivan je član vijeća „Splitskog matematičkog društva „.

Već četvrtu godinu za redom edukatorica je u projektu ICT Edu koji je veoma dobro primljen u školama. U istom projektu obnaša dužnosti voditeljice regionalnih edukatora za regiju Dalmacija.

Raduje se stjecanju novih znanja i spoznaja , a posebno voli umjetnost, more, plivanje i veslanje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju