preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 25. 5. 2018. u 09:32 sati |

Upute za korisnike

Ustanova koja koristi ovu uslugu obvezna je koristiti je u skladu s ugovorom o članstvu u CARNET mreži, Odluci o računalno-komunikacijskim i informacijskim resursima CARNET-a u ustanovi članici (CDA0018) te Odluci o prihvatljivom korištenju CARNET mreže (CDA0035), kao i svim ostalim CARNET-ovim javno objavljenim CDA dokumentima.

Preko ovlaštenih osoba ustanova može koristiti sustav u okviru ograničenja dogovorenih s CARNET-om u smislu broja korisnika i resursa dodijeljenih ustanovi. U slučaju potrebe, ustanova može pisanim putem zatražiti od CARNET-a povećanje dodijeljenih resursa koje će CARNET razmotriti u skladu s trenutnim mogućnostima i dostupnim resursima cijelog sustava te će o mogućnosti i dinamici realizacije pisanim putem obavijestiti ustanovu.

Ustanova treba osigurati otvaranje novih korisničkih računa putem jednog od imenovanih administratora (djelatnika ustanove).

Ustanova može na sustav instalirati i dodatne servise na poslužitelju, uz suglasnost CARNET-a, ali za te servise mora sama osigurati tehničku podršku. CARNET-ov Helpdesk nije u mogućnosti pružati pomoć za nestandardne usluge.

Sve uočene nepravilnosti u radu sustava ustanova je obvezna prijaviti CARNET-u.


 
Kontakt za Virtualni poslužitelji
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju