preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 9. 2. 2017. u 11:53 sati |

Remote telefoni

Nakon priključenja ustanove na voopIX, moguće je ostvariti i dodatne, napredne mogućnosti u telefoniji. Jedna od njih je svakako i mogućnost priključenja na lokalnu telefonsku centralu s Interneta, koristeći softverski VoIP telefon na prijenosnom računalu ili mobilnom telefonu. Na taj način, nakon autorizacije i uspostave sesije prema voopIX-u, softverski telefon na prijenosnom računalu ili mobilni uređaj ponaša se kao jedan od lokalnih telefona na telefonskoj centrali. Tada je moguće dalje ostvarivati pozive kao da se pozivatelj nalazi na svojoj ustanovi, sa svim dodijeljenim pravima i mogućnostima.

video upute za konfiguraciju remote telefona na android baziranom smartphoneu
 

Ova opcija je posebno povoljna za korisnike koji često putuju u inozemstvo i moguće ju je koristiti iz cijelog svijeta gdje postoji broadband Internet. Softver i upute za konfiguriranje i korištenje moguće je pronaći na stranici https://www.voopix.carnet.hr/docs uz prethodnu AAI@EduHr autorizaciju.

Za aktivaciju ove usluge potrebno se javiti putem e-maila na adresu voopix@carnet.hr.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju