preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 5. 2. 2013. u 16:06 sati |

Kako postati korisnik

Web prostor na poslužiteljima ustanova članica

Djelatnici, studenti ili nekomercijalni suradnici ustanova članica CARNeta (ustanova spojenih na CARNet mrežu), prostor za objavu internetskih stranica mogu dobiti u svojoj ustanovi. Postupak dobivanja web prostora na računalu ustanove različit je u svakoj pojedinoj ustanovi.

Za detaljnije informacije potrebno se obratiti osobi koja je u ustanovi zadužena za otvaranje korisničkih računa, čiji se kontakt podaci mogu pronaći na http://www.aaiedu.hr/aai_status.php.

Web prostor na javnom poslužitelju

S ciljem unapređenja informacijskog prostora u Hrvatskoj, CARNet na javnom poslužitelju omogućava i izgradnju tzv. gostujućih informacijskih servisa. To prije svega znači da ustanove, udruge ili pojedinci mogu objaviti internetske stranice putem kojih će publicirati informacije o svom djelovanju. Osnovni su zahtjevi za gostujuće  internetske stranice da ne budu komercijalne prirode te da poštuju osnovne civilizacijske i moralne norme. Pravila rada za gostujuće informacijske servise na javnom poslužitelju propisana su dokumentom CDA0026. Više informacija nalazi se na internetskim stranicama usluge Javni poslužitelj.


 
Kontakt za Web prostor
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju