preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 31. 1. 2018. u 08:22 sati |

Jose Antonio da Silva i Marijana Smolčec: Going Mobile

Kome je webinar namijenjen?

Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji koriste ili žele naučiti koristiti mobilne uređaje u poučavanju engleskog jezika, izrađivati vlastite materijale za korištenje u nastavi i zainteresirani su razmotriti kroz predavanje stručnjaka prednosti i izazove korištenja mobilne tehnologije u nastavi engleskog kao stranog jezika.

Sadržaj webinara

Marijana Smolčec je profesorica engleskog jezika u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu. Već godinama s velikim uspjehom koristi obrazovne tehnologije za poučavanje i stručno usavršavanje. Ponosna je na svoju ulogu u projektu stručnog usavršavanja TESOL EVO u kojem sudjeluje od 2011. a već nekoliko godina je i član međunarodnog koordinacijskog odbora TESOL EVO i komoderator online tečajeva ICT4ELT i EVO Minecraft MOOC. Moderator je grupe na platformi eTwinning i koordinator više projekata. Istaknula se svojim doprinosom stručnom usavršavanju osmišljavanjem i vođenjem projekata, predavanjima i radionicama na mnogim obrazovnim konferencijama i  webinarima u Hrvatskoj i širom svijeta.

Jose Antonio da Silva je profesor engleskog jezika iz Brazila s 26 godina iskustva u poučavavanju engleskog jezika. U nastavi često koristi obrazovne tehnologije da bi potaknuo svoje učenike na češće i smislenije korištenje engleskog jezika. Veliku pažnju posvećuje stručnom usavršavanju i već od 2008. godine volonterski radi na organizaciji, stvaranju i vođenju tečajeva stručnog usavršavanja u sklopu projekta TESOL EVO. Član je međunarodnog tima koordinatora TESOL EVO projekta i komoderator besplatnog online tečaja stručnog usavršavanja za nastavnike ICT4ELT.

Marijana i Jose će u webinaru govoriti o ključnim konceptima u korištenju mobilnih uređaja, SAMR modelu korištenja tehnologije, prednostima koje tehnologija nosi ali i raznim izazovima s kojima se nastavnici suočavaju kad odluče uključiti mobilnu komponentu u učenje jezika. 

Ciljevi webinara

  • upoznati učitelje s mogućnostima uključivanja mobilnih uređaja u nastavu engleskog jezika
  • razmotriti prednosti i izazove korištenja mobilnih uređaja za učenje i poučavanje engleskog jezika
  • razmotriti načine na koji se mobilna tehnologija može uključiti u nastavu po SAMR modelu
  • kroz raspravu razmotriti primjere upotrebe mobilne tehnologije u raznim obrazovnim kontekstima

Potrebna predznanja:

Webinar se održava na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

TESOL EVO ICT4ELT in collaboration with HUPE and CARNet presents

Jose Antonio da Silva i Marijana Smolčec: Going Mobile

Sunday, 21 January 2018, 14.00 – 15.00 GMT/ 15.00-16.00 CET

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju