preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 9. 1. 2018. u 15:43 sati |

SEN pupils in my class – There’s always one more question to be asked

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavnicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koji bi htjeli dodatno unaprijediti svoj rad s učenicima s teškoćama.

Sadržaj webinara

Karolina De Vrgna i Iva Palčić Strčić, učiteljice mentori, zaposlene su u Osnovnoj školi Poliklinike SUVAG kao učiteljice engleskog jezika. Autorice su nekoliko priručnika iz područja rada s djecom s teškoćama u nastavi engleskog jezika. Omiljena područja u nastavi engleskog jezika su im dramatizacija, pričanje priča te uporaba modernih tehnologija u nastavi. Karolina De Vrgna stekla je iskustvo rada s učenicima s teškoćama podučavajući u Engleskoj. Iva Palčić Strčić mentorica je studentima 4. godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. Obje učiteljice održavaju ogledne sate i verbotonalne edukacije u Poliklinici SUVAG.  

Sve je više učenika s teškoćama integrirano u nastavu. Učiteljima je ponekad teško nositi se s očekivanjima koja se pred njih stavljaju u poučavanju učenika s teškoćama. Tijekom webinara sudionici će dobiti praktične primjere kako se suočiti s nekim od najčešćih poteškoća u radu s učenicima s teškoćama te kako ih riješiti; kako se osjećati dobro i sigurno za vrijeme poučavanja i kako se bolje nositi s očekivanjima vodstva škole, roditelja i samih učenika.

Ciljevi webinara

Upoznati sudionike s najčešćim problemima i idejama za rješavanje tih problema u poučavanju učenika s teškoćama. Potaknuti diskusiju i izmjenu ideja.

Potrebna predznanja

Webinar se održava na engleskom jeziku na Adobe Connect platformi pa je potrebno znanje engleskog jezika i pristup Internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara. 

Impresum

HUPE (Hrvatsko udruženje profesora engleskog) in collaboration with CARNet presents

Karolina De Vrgna and Iva Palčić Strčić: SEN pupils in my class – There’s always one more question to be asked.

Wednesday, 20 December 2017, 20.00 - 21.00 CET

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju