preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 13. 7. 2018. u 12:33 sati |

Život Engleskog jezika u Školi za život

Članovi stručne radne skupine za Engleski jezik Arjana Blažić, Irena Pavlović, Snježana Pavić, Livija Pribanić, Izabela Vujičić Capar, Ljiljana Kolar Pantaler, Jakob Patekar i Sanja Božinović: 

Život Engleskog jezika u Školi za život

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen prvenstveno učiteljima engleskog jezika, ali i učiteljima drugih predmeta koji bi htjeli saznati više o novostima koje donosi novi kurikulum, te o eksperimentalnoj fazi u školama iduće godine. 

Sadržaj webinara

Članovi stručne radne skupine za Engleski jezik će govoriti o promjenama koje u poučavanje engleskog jezika unosi predmetni kurikulum, o pripremi učitelja za eksperimentalnu fazu u online tečaju ŠzŽ-EJ i o novostima koje donosi metodički priručnik. 

Ciljevi webinara

Informirati sudionike o novostima koje donosi primjena predmetnog kurikuluma Engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj. 

Potrebna predznanja

Webinar se održava na hrvatskom jeziku na Adobe Connect platformi. Potreban je pristup Internetu na računalu s tehničkim preduvjetima za praćenje takvih webinara.  

Impresum

MZO, CARNET i HUPE u suradnji predstavljaju

SRS za Engleski jezik: Život Engleskog jezika u Školi za Život

Ponedjeljak, 9. srpnja 2018., 20.00 - 21.00 sati 

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju