preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 14. 6. 2016. u 12:45 sati |

E-alati za multimediju u nastavi: kako osvojiti natjecanje ISE Oscar?

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen učiteljima razredne nastave i predmetnim nastavnicima, ali i svima koji se bave podučavanjem. Uz to, webinar je posebno namijenjen nastavnicima prirodoslovnog područja koji su zainteresirani za primjenu ISE scenarija učenja i sudjelovanje u natjecanju ISE Oscar.

Sadržaj

Cilj webinara je upoznati osnovne karakteristike i funkcionalnosti odabranih e-alata za izradu animiranih i video sadržaja i to Animoto, Moovly, Movie Maker, Screencast-o-matic i Powton. Polaznici su upoznati kako osmisliti scenarij takvog sadržaja i gdje prikupiti materijale za njegovu izradu. Na samom kraju, polaznicima je predstavljeno natjecanje ˝ISE Oscar za scenarij, režiju i film" koje se organizira u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta kojem je cilj realiziranje podučavanja uz ISE scenarij učenja te režiranje i izrada videa odnosno kratkog filma kojim se ono prezentira.

Potrebna predznanja

Osnovno poznavanje rada na računalu te korištenje Internet preglednika.

Impresum

Jasna Jović i Maja Quien CARNet, travanj 2016.

Snimka

Snimka održanog webinara je dostupna na poveznici.

Webinar je održan u sklopu Inspiring Science Education projekta koji se sufinancira sredstvima Europske Unije iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovativnost (CIP ICT PSP). Sadržaj ovog webinara stajalište je autora. Europska Unija ne odgovara za sadržaj i upotrebu istog. 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju