preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz webinare
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 3. 2018. 14:36 | RSS

Novi webinar: Snježana Pavić - Approaches to Assessment: Assessment for Learning

U četvrtak, 29. ožujka 2018. godine, s početkom u 19 sati održat će se webinar pod nazivom Approaches to Assessment: Assessment for Learning koji će održati Snježana Pavić, učiteljica engleskog jezika u Osnovnoj školi Popovača, savjetnica i voditeljica Županijskog stručnog vijeća. 

Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavnicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koji bi htjeli dodatno unaprijediti svoj rad s učenicima, osobito u segmentu vrednovanja.

Nakon kratkog predstavljanja tri osnovna pristupa vrednovanju a to su vrednovanje za učenje, vrednovanje kao učenje i vrednovanje naučenoga, predavanje će se fokusirati na vrednovanje za učenje, ulogu koje ono ima u procesu učenja i poučavanja i utjecaj na aktivnosti učenja i poučavanja. U okviru pristupa „vrednovanja za učenje“ vrednovanje ne rezultira brojčanom ocjenom već kvalitativnim povratnim informacijama i razmjenom iskustava o procesima učenja i usvojenosti znanja i vještina u odnosu na postavljenja očekivanja. Kroz predavanje će biti raspravljena formativna uloga povratne informacije, njezin sadržaj, učestalost i vrijeme davanja povratne informacije te strategije koje učitelj koristi pri davanju povratne informacije.

Potrebno je znanje engleskog jezika jer se webinar održava na engleskom jeziku.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na ovoj adresi. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u popisu održanih webinara.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju