preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz webinare
Preuzmi RSS
| Objavljeno 24. 2. 2014. 09:49 | RSS

Webinar: Korištenje webkolaboracijskog alata Connect

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet organizira u petak, 28. veljače 2014. godine u 10 sati webinar na temu "Korištenje webkolaboracijskog alata Connect” autora g. Hrvoja Lisca iz CARNeta.

Webinar je namijenjen svim učiteljima, znanstvenicima, djelatnicima i stručnim suradnicima akademskih institucija članica CARNeta koji žele znati kako uspostaviti kvalitetnu web komunikaciju i suradnju preko Interneta. Što je to webinar? Kako se kvalitetno pripremiti za webinar u Connectu? Osnovne mogućnosti Connect alata i dobra praksa prilikom vođenja webinara ili virtualnog sastanka samo su neke od tema koje će ovaj webinar pokriti.

Webinar (eng. Webinar – WEB based semINAR) je seminar, predavanje ili radionica koja se prenosi putem Interneta. Događa se u realnom vremenu i uključuje zvučnu, tekstualnu ili videokomunikaciju između predavača i polaznika koji se nalaze na različitim mjestima.

Razina interakcije ovisi o autoru i temi koja se izlaže. Webinarima se može pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup Internetu, a naknadno je moguće preuzeti i pogledati snimku webinara.

Tehnički preduvjet za praćenje webinara je računalo sa zvučnicima spojeno na Internet prosječne brzine. Mikrofon i slušalice čine sudjelovanje udobnijim, ali nisu neophodni.

Webinar možete pratiti na adresi http://connect.carnet.hr/webinar/, a više o webinarima saznajte na adresi http://www.carnet.hr/webinari.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju