preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz webinare
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 10. 2017. 08:06 | RSS

Novi webinar - The Sound of Music: How Music Can Save Your Mortal Learner's Soul

Najavljujemo novi webinar The Sound of Music: How Music Can Save Your Mortal Learner's Soul, koji će se održati u ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine s početkom u 19 sati. Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima engleskog jezika koji bi htjeli obogatiti i unaprijediti nastavu Engleskog jezika funkcionalnim korištenjem glazbe i glazbenih video sadržaja u nastavi.

 

U ovom webinaru sudionici će imati prilike upoznati se s funkcionalnim korištenjem glazbe i glazbenih video sadržaja u nastavi Engleskoga jezika.

Potrebno je znanje engleskog jezika jer se webinar održava na engleskom jeziku.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na ovoj adresi. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju