preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz webinare
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 12. 2017. 15:02 | RSS

Novi webinar: SEN pupils in my class – There’s always one more question to be asked

Najavljujemo novi webinar SEN pupils in my class – There’s always one more question to be asked namijenjen učiteljima i nastavicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koji bi htjeli dodatno unaprijediti svoj rad s učenicima s teškoćama.

Webinar će se održati u srijedu, 20. prosinca 2017. godine s početkom u 20 sati.

Sve je više učenika s teškoćama integrirano u nastavu. Učiteljima je ponekad teško nositi se s očekivanjima koja se pred njih stavljaju u poučavanju učenika s teškoćama. Tijekom webinara sudionici će dobiti praktične primjere kako se suočiti s nekim od najčešćih poteškoća u radu s učenicima s teškoćama te kako ih riješiti; kako se osjećati dobro i sigurno za vrijeme poučavanja i kako se bolje nositi s očekivanjima vodstva škole, roditelja i samih učenika

Potrebno je znanje engleskog jezika jer se webinar održava na engleskom jeziku.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na ovoj adresi. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u popisu održanih webinara.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju