preskoči na sadržaj
.
Novosti vezane uz webinare
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 7. 2018. 07:52 | RSS

Novi webinar: Život Engleskog jezika u Školi za život

 

U ponedjeljak, 9. srpnja, s početkom u 20 sati članovi stručne radne skupine za Engleski jezik održat će webinar pod nazivom Život Engleskog jezika u Školi za život. Članovi stručne radne skupine za Engleski jezik će govoriti o promjenama koje u poučavanje engleskog jezika unosi predmetni kurikulum, o pripremi učitelja za eksperimentalnu fazu u online tečaju ŠzŽ-EJ i o novostima koje donosi metodički priručnik

Webinar je namijenjen prvenstveno učiteljima engleskog jezika, ali i učiteljima  drugih predmeta koji bi htjeli saznati više o novostima koje donosi novi kurikulum, te o eksperimentalnoj fazi u školama iduće godine. 

Tijekom webinara sudionici će se moći informirati o novostima koje donosi primjena predmetnog kurikuluma Engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj. 

Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u popisu održanih webinara.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju