preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 15. 6. 2016. u 16:17 sati |

Razvoj digitalnih obrazovnih sadržaja i primjeri dobre prakse

Kome je webinar  namijenjen?

Webinar je namijenjen nastavnicima, autorima digitalnih sadržaja, nakladnicima te svima ostalima zainteresiranima koji žele svojim idejama doprinijeti razvoju kriterija za digitalne obrazovne sadržaje koji ce omoguciti ucenje i poucavanje u skladu s mogucnostima 21. stoljeca.

Sadržaj webinara

Webinar se odvijao u obliku TeachMeeta. Sudionici, koji su ranije prijavili sudjelovanje da žele prezentirati svoju ideju, imali su 4 minute za izlaganje, a svi ostali, koji su željeli, imali su mogućnost upisivati svoje komentare u prozor za chat.

Ciljevi webinara

Cilj webinara je bio prikupiti što više ideja i primjera dobre prakse na području digitalnih obrazovnih sadržaja koji bi bili jedan od temelja  razvoja kriterija za vrednovanje digitalnih obrazovnih sadržaja.

Impresum

Za CARNet: Sonja Lušić Radošević, IX. gimnazija Zagreb
Travanj, 2015.

Snimke


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju