preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 30. 3. 2016. u 17:57 sati |

Webinari u najavi

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet organizira dva webinara. Prvi webinar, organiziran u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta, E-alati za multimediju u nastavi: kako osvojiti natjecanje ISE Oscar?, održat će se u utorak 12. travnja 2016. godine s početkom u 13 sati. Drugi webinar, na temu Vrednovanje kompetencija: izazovi i mogućnosti, koji će se održati u četvrtak, 14. travnja 2016. godine s početkom u 13 sati, organizora se u okviru Erasmus + projekta „Assessment of Transversal Skills 2020 – ATS2020“, u kojem CARNet također sudjeluje kao partner. 

ISE i ATS projekti se financiraju sredstvima Europske Unije.

Webinari će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi http://connect.carnet.hr/webinar/. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.
 
Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect možete vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike.
Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara. 
 
 
 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju