preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 28. 9. 2009. 00:00 | RSS

Olakšano dodavanje i pomicanje modula

Da bi bilo jednostavnije i brže dodavanje, pomicanje, brisanje i postavke modula, više nije potrebno najprije kliknuti na link 'Uredi prikazanu stranicu'.

Ovime smo uštedili dva koraka koja su bila potrebna za izmjene modula. Opcije za uređivanje su sada automatski dostupne na istom mjestu kao i prije, osobama koja imaju ovlasti za izmjene.

Pošto je došlo do izmjene u CSS datotekama, potrebno je obrisati cache ukoliko dodje do problema sa padajućim menijem.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju