preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 2. 2010. 14:20 | RSS

Nadogradnja CMS-a za škole

Današnjom nadogradnjom CARNetovog CMS-a za škole nekoliko modula dobilo je novi naziv, ispravljeno je nekoliko "bugova" te su dodane nove mogućnosti.

Jedna od poteškoća prilikom dodavanja nove vijesti ispravljena je današnjom nadogradnjom. Ista se očitovala kod povezivanja nove vijesti s kalendarom što bi rezultiralo pogreškom.

Od novih opcija potrebno je izdvojiti ispis "Odobrenja". Ukoliko je administrator prijavljen unutar izbornika "Upravljanje portalom" od danas će vidjeti poveznicu "Odobrenja" pored koje stoji broj novih odobrenja na čekanju. Odobrenja predstavljaju vijesti i dokumente koje korisnici mogu predložiti no ne mogu objaviti bez pristanka administratora.

Modul "Često postavljana pitanja" promjenio je naziv u "Pitanja i odgovori" te mu je dodana nova funkcionalnost prilikom dodavanja u lijevi ili desni stupac. Kako bi modul ispravno prikazivao sadržaj potrebno je odabrati stranicu na kojoj se nalazi veliki modul "Pitanja i odgovori".

S odabrane stranice ispisati će se popis poveznica na:

  • Naj 10 pitanja
  • Nedavna pitanja
  • Arhiva pitanja

Ukoliko ne postoji veliki modul "Pitanja i odgovori" potrebno ga je dodati.

Također, modul "CARNet-Skole Foto-galerija" promjenio je naziv u "Galerija slika".


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju