preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 5. 2018. u 16:24 sati |

CMS za škole

 

CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem (eng. Content Management System - CMS) webova škola, za jednostavno kreiranje i održavanje internetskih stranica. Trenutno više od 1200 osnovnih i srednjih škola ima stranice u CARNET-ovom CMS-u za škole.

I ove su internetske stranice izrađene u istom sustavu.


Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 11. 2008. 00:00 | RSS

Proglašeni pobjednici Webfestivala 2008

Ocjenjivački sud Webfestivala 2008 proglasio je pobjednike natjecanja, koje se ove godine bavilo webovima škola izrađenim u CARNetovom CMS-u.

Stručni i nezavisni ocjenjivački sud je webove škola ocjenjivao na temelju četiri kriterija – informativnosti, iskorištenosti potencijala CMS-a, inovativnosti i općeg dojma, a najboljima je proglasio: Osnovnu školu „Matija Gubec“ Cernik, II. gimnaziju Osijek i III. osnovnu školu Čakovec.

Uz tri najbolja weba, ocjenjivački je sud posebnu pohvalu za kvalitetu web stranica u CMS-u dodijelio webovima još 9 škola. Natjecanje je trajalo do 1. listopada, a bile su uključene sve škole koje su prije završetka natjecanja otvorile web stranice u CARNetovom CMS-u. Od 450 škola, koliko ih je bilo na početku, u drugi krug je ušla 91 škola.

Pobjednicima će vrijedne nagrade biti dodijeljene 11. studenog 2008., od 10:30 - 11:30 , na Webfestival događanju u sklopu CUC konferencije. Osim dodjele nagrada, program događanja će uključivati i priču o razvoju CMS-a za škole, kao i dio posvećen nastavnicima koji su sudjelovali u njegovu razvoju i usavršavanju.

Webove škola može ocijeniti i publika putem javnog online glasanja, a webu koji na taj način osvoji najveći broj glasova bit će dodijeljena nagrada publike. Pobjednik prema ocjeni publike bit će poznat 10. studenog 2008. u podne.

Više o Webfestivalu 2008, pobjednicima natjecanja i dodjeli nagrada saznajte na stranici http://webfestival.skole.hr .


 
Kontakt za CMS za škole
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju