preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 5. 2018. u 16:24 sati |

CMS za škole

 

CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem (eng. Content Management System - CMS) webova škola, za jednostavno kreiranje i održavanje internetskih stranica. Trenutno više od 1200 osnovnih i srednjih škola ima stranice u CARNET-ovom CMS-u za škole.

I ove su internetske stranice izrađene u istom sustavu.


Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 6. 2009. 00:00 | RSS

Webfestival 2009 - Web za sve

Webfestival, natjecanje namijenjeno autorima i korisnicima sadržaja na Internetu, tradicionalno je popratno događanje CARNetove korisničke konferencije, a ove se godine održava jubilarni 10. puta. I stranice ovogodišnjeg Webfestivala izrađene su u CARNetovom CMS-u, i dodatno su prilagođene osobama s posebnim potrebama.

Jubilej je posvećen važnoj i ozbiljnoj temi, pa će se pod sloganom Web za sve. natjecanje ove godine baviti web pristupačnošću (eng. accessibility), odnosno prilagođavanjem web sadržaja korisnicima s posebnim potrebama..
 


 
Kontakt za CMS za škole
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju