preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 5. 2018. u 16:24 sati |

CMS za škole

 

CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem (eng. Content Management System - CMS) webova škola, za jednostavno kreiranje i održavanje internetskih stranica. Trenutno više od 1200 osnovnih i srednjih škola ima stranice u CARNET-ovom CMS-u za škole.

I ove su internetske stranice izrađene u istom sustavu.


Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 9. 2009. 00:00 | RSS

Novo natjecanje za škole - Skockajte web!

Pozivamo sve škole koje već jesu ili će do 15. listopada 2009. godine otvoriti svoje web stranice u CARNetovom  CMS-u da se prijave na natjecanje za izbor najboljeg weba škole – Skockajte web!

Od 1. rujna do 15. listopada 2009. godine sve hrvatske škole koje imaju svoje webove u CARNetovom CMS-u mogu se prijaviti na natjecanje u jednoj od dvije kategorije:

  • seniori – škole koje su web u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009.
  • juniori – škole koje su web u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja, zaključno s 15. listopadom 2009.

Školu na natjecanje putem online obrasca može prijaviti svaki djelatnik škole.

Prijavljene webove škola rangirati će Ocjenjivački sud natjecanja i među njima odabrati najbolje - webove koji koristeći mogućnosti CMS-a pružaju učenicima, nastavnicima i roditeljima ažurne, korisne i raznolike sadržaje prezentirane na jasan i zanimljiv način.

Podsjećamo, CARNetov CMS za škole je sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje jednostavno postavljanje i ažuriranje internetskih stranica kroz web preglednik, razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola. Više o sustavu moguće je pročitati ovdje.

Pozivamo škole da na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS provjere kriterije i pravila natjecanja, da sudjeluju  na jednoj od CMS radionica koje će se održavati tijekom natjecanja, skockaju svoj web i prijave se na natjecanje.

Želimo vam puno uspjeha!


 
Kontakt za CMS za škole
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju