preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 10. 2011. 17:18 | RSS

Utorak, 25. listopada, 16 00 "Zašto uprave fakulteta misle da im ne treba e-učenje"

U utorak, 25. 10. 2011. u 16 00 sati popodne@CEU poziva vas na uvodno predavanje: "Zašto uprave fakulteta misle da im ne treba e-učenje ?" Predavači su: prof.dr.sc. Blaženka Divjak, prorektorica za studente i studije, dr.sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca, Sandra Kučina Softić, dipl. ing. voditeljica Centra za e-učenje. Predavanje će se ovog puta održati u Auli Rektorata Sveučilišta, Trg Maršala Tita 14, Zagreb.

Na ovom popodnevu želimo se osvrnuti na rezultate posljednje ankete o e-učenju na Sveučilištu u Zagrebu, objavljene u svibnju ove godine, te prodiskutirati trenutnu situaciju vezanu uz  e-učenje na sastavnicama Sveučilišta. Pokušat će se odgovoriti na sljedeća pitanja:

Zašto sastavnice odgađaju primjenu e-učenja (planiranjem samo dugoročnih, tj. odgođenih mjera)?
Što je uzročilo smanjenju broja sastavnica koje adekvatno vrednuju ulogu e-učenja i IKT u unapređenju kvalitete obrazovnog procesa?
Kakva je podrška uprava sastavnica nastavnicima koji žele koristiti nove tehnologije u obrazovnom procesu ?

Ovo su samo neka od pitanja o kojima želimo razgovarati  i čuti Vaše mišljenje.

Za dodatna pitanja i informacije obratite se s povjerenjem:

Tim Centra za e-učenje
--
Sandra Kučina Softić, dipl. ing.,
voditeljica Centra za e-učenje/Ureda za e-učenje Sveučilišta u Zagrebu
Sektor za obrazovanje i podršku korisnicima
 
Sveučilište u Zagrebu, Sveučilišni računski centar (Srce), www.srce.unizg.hr
ceu@srce.hr, tel: +385 1 616 5171, fax: +385 1 616 5559
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju