preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 12. 9. 2012. u 11:18 sati |

Mobile / VIPme / Homebox CARNet

U skladu s trendovima i sve većom potrebom za mobilnošću korisnika CARNet je u suradnji s Vipnetom omogućio korisnicima nove metode pojedinačnog pristupa CARNet mreži - mobilan pristup Internetu čak i na mjestima gdje inače ne postoji standardan priključak.

CARNet korisnici tako mogu putem Mobile CARNet usluge aktivirati podatkovne tarifne modele Vip mobilni Internet Start, S, M, L i XL.

Vipme CARNet je pak usluga bez mjesečne preplate (prepaid usluga) za jednostavan mobilni pristup Internetu i bez potpisivanja ugovora.

CARNet je u suradnji s Vipnetom omogućio korisnicima i novu metodu pojedinačnog pristupa CARNet mreži u kombinaciji s fiksnom linijom - Homebox CARNet.

Tko ima pravo na Mobile / VIPme / Homebox CARNet uslugu?

Usluga Vipme CARNet / Mobile CARNet / Homebox CARNet pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisnik elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr dužan je čuvati tajnost lozinke te poduzeti sve potrebne mjere kako bi onemogućio da u posjed lozinke dođu treće osobe uključujući prodajne predstavnike i djelatnike telekomunikacijskih operatora.

Pravo korištenja usluge imaju isključivo korisnici iz sustava školstva i visoke naobrazbe te učeničkih domova. Korisnici iz akademske zajednice moraju pripadati skupu djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima.  

Koja su pravila ponašanja Mobile / VIPme / Homebox CARNe korisnika?

Svi korisnici CARNet mreže dužni su se ponašati u skladu s Odlukom o prihvatljivom korištenju CARNet mreže. U suprotnom podliježu sankcijama CARNetove Abuse službe što uključuje privremeno ili trajno onemogućavanje pristupa Internetu.

Dodatne informacije i sigurnosne savjete potražite na stranicama CARNetove Abuse službe.
 


 
Kontakt za Mobile CARNet / Vipme CARNet
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju